Gaziantep FK galibiyete hasret

Spread the love

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ, SÜPER LİG’DE OYNADIĞI SON 11 MAÇTA SADECE 1 GALİBİYET ALABİLİRKEN, BU SÜREÇTE 6 MAĞLUBİYET VE 4 BERABERLİKLE SAHADAN AYRILDI.

Gaziantep FK galibiyete hasret
Yayınlama: 02.01.2023
A+
A-
Spread the love

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’de oynadığı son 11 maçta sadece 1 galibiyet alabilirken, bu süreçte 6 mağlubiyet ve 4 beraberlikle sahadan ayrıldı.

Gaziantep Futbol Kulübü, 16 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig’de son haftalardaki etkisiz performansı ile dikkat çekiyor. Ligin ilk 4 haftasında 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak sezona hızlı bir giriş yapan Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep FK, sonraki 11 haftada ise sadece 1 galibiyet elde edebildi. Gaziantep FK, ligde oynadığı 15 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 17 puan topladı. Gaziantep ekibi bu süreçte rakip filelere 21 gol gönderirken, kalesinde ise 22 gole engel olamadı.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında 5 Ocak Perşembe günü Başakşehir’i konuk edecek olan Gaziantep FK, rakibini mağlup ederek son haftalardaki kötü gidişe son vermek istiyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.