Gazi̇paşada 9 Bi̇n 927 Öğrenci̇ Karne Alacak

Spread the love

GAZİPAŞA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUSTAFA GÜL

Gazi̇paşada 9 Bi̇n 927 Öğrenci̇ Karne Alacak
Yayınlama: 13.06.2023
A+
A-
Spread the love

Antalya’nın Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, ilçedeki 69 okulda 9 bin 927 örgün eğitim öğrencisinin 16 Haziran Cuma günü karnelerini alacaklarını söyledi.

2022-2023 eğitim öğretim yılı sona eriyor. 6 Şubat’ta başlayan ikinci dönem, 16 Haziran Cuma sona erecek. Karnelerin basıldığı tarihe göre öğrenciler, öğretmenlerin kanaat notları noktasında yapacağı değerlendirmeleri sorgulayabilecek. Karnelerini ise Cuma günü alabilecek.

“Her şey nottan ibaret değildir”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, ilçedeki 69 okulda 9 bin 927 örgün eğitim öğrencisinin 16 Haziran Cuma günü karnelerini alacaklarını söyledi. Gül, “Bizler de öğrencilerimizin karne heyecanını onlarla birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşarken, onları güçlü yarınlara hazırlayan öğretmen, veli ve eğitim paydaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de şunları söylemek istiyorum: Karneleriniz sizin şahsiyetinizin, erdemlerinizin veya zekânızın göstergesi değil; sadece dönem boyunca yaptığınız çalışmaların ve sergilediğiniz çabanın neticesidir, başarılarınızın değerlendirilmesinde sadece bir araçtır. Ayrıca her şey nottan ibaret değildir.”

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.