Gazi̇antepte Şüpheli̇ Paket Pani̇ği̇

Spread the love

GAZİANTEP’TE ADLİYE GÜZERGAHINDAKİ ŞÜPHELİ PAKET BOMBA İHMA EKİPLERİ TARAFINDAN FÜNYE İLE PATLATILDI. KORKU VE PANİĞE NEDEN VE FÜNYE PATLATILAN ŞÜPHELİ PAKET BOŞ ÇIKTI.

Gazi̇antepte Şüpheli̇ Paket Pani̇ği̇
Yayınlama: 21.07.2023
A+
A-
Spread the love

Gaziantep’te adliye güzergahındaki şüpheli paket bomba ihma ekipleri tarafından fünye ile patlatıldı. Korku ve paniğe neden olan şüpheli paket boş çıktı.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Meraşal Feviz Çakmak Bulvarı’nda şüpheli paket paniği yaşandı. Gaziantep Adliyesine yakın noktada bulunan kavşakta şüpheli paketi gören çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çantanın etrafına güvenlik şeridi çekti. Ekipler, yoğun trafiğin olduğu bulvarı da karşılıklı trafik akışına kapattı.

Daha sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanları, şüpheli paketi uzaktan fünye ile patlattı. Patlatılan paket boş çıkarken, korku ve panik yerini rahat bir nefese bıraktı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.