Gazi̇antepte 35 Bi̇n 600 Öğrenci̇ni̇n Gi̇rdi̇ği̇ Lgs Heyecanı Başladı

Spread the love

GAZİANTEP’TE 35 BİN 600 CİVARINDA ÖĞRENCİNİN GİRDİĞİ LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ (LGS) MERKEZİ SINAVI SAAT 09.30’DA BAŞLADI. SABAH ERKEN SAATLERDE OKULLARA GELEN ÖĞRENCİLER KONTROLLERİN ARDINDA SINAV ALANINA GİRERKEN AİLELERİ İSE HEYECANLA ÇOCUKLARININ ÇIKMASINI BEKLEDİ.

Gazi̇antepte 35 Bi̇n 600 Öğrenci̇ni̇n Gi̇rdi̇ği̇ Lgs Heyecanı Başladı
Yayınlama: 02.06.2024
A+
A-
Spread the love

Gaziantep’te 35 bin 600 civarında öğrencinin girdiği Liselere Geçiş Sistemi (LGS) merkezi sınavı saat 09.30’da başladı. Sabah erken saatlerde okullara gelen öğrenciler kontrollerin ardından sınav alanına girerken, aileleri ise heyecanla çocuklarının çıkmasını bekledi.

Türkiye genelinde 1 milyonu aşkın öğrencinin ter dökeceği LGS heyecanı başladı. Gaziantep’te de 35 bin 600 civarında öğrencinin ter döktüğü Liselere Geçiş Sistemi (LGS) merkezi sınavı saat 09.30’da başladı. Sabah erken saatlerde okullara akın eden öğrenciler kimlik ve giriş evrakı kontrollerinin ardında sınav alanına alındı. Sınavın başlamasının ardından ise çocuklara içeride ter dökerken aileleri ise dışarıda heyecanla çıkmalarını bekledi.

“Fen lisesi kazanmasını umuyoruz”

Kızının sınava girdiğini ve heyecanlı olduklarını söyleyen İbrahim Kılıç isimli vatandaş, “Kızım sınava giriyor. Biraz heyecan var. İyi bir başarı elde ederek fen lisesi kazanmasını umuyoruz. Burada yoğun bir kalabalık var. Aileler ve çocukları heyecanlı ama ben sınavların adreslere yakın olması düşüncesindeyim. Çünkü bu konuda çok sıkıntı oluyor. Yetkililerin bu konuda çalışma yapması lazım” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.