Gaün Ftr Bölümü Laboratuvarlarının Açılışı Yapıldı

Spread the love

GAÜN FTR BÖLÜMÜ LABORATUVARLARININ AÇILIŞI YAPILDI

Gaün Ftr Bölümü Laboratuvarlarının Açılışı Yapıldı
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-
Spread the love

Üniversitesi (GAÜN) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü için özel olarak tasarlanan laboratuvarların açılışı gerçekleştirildi.

GAÜN Sağlık Bilimleri Fakültesi Ek Binasında düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, bölümün fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında önde gelen bir eğitim merkezi olacağını söyleyerek laboratuvarların modern ekipman ve teknolojilerle donatıldığını belirtti. Prof. Dr. Özaydın, “Öğrencilere pratik becerilerini geliştirme ve teorik bilgilerini uygulamaya dönüştürme fırsatı sunacak olan laboratuvarların sektörde başarılı bir kariyer yapmalarına önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat ise Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nün geleceğin mesleği olacağını belirterek, sağlık sektöründe giderek artan bir öneme sahip olan bu alanda nitelikli eleman ihtiyacının her geçen gün arttığını söyledi.

Açılış törenine, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.