Galatasaray, Mauro Icardi̇ni̇n Mali̇yeti̇ni̇ Açıkladı

Spread the love

GALATASARAY, ARJANTİNLİ FORVET MAURO ICARDİ İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDIĞINI DUYURDU. SARI-KIRMIZILILAR, BU TRANSFER İÇİN OYUNCUNUN ESKİ KULÜBÜ PARİS SAİNT-GERMAİN’E 10 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ, OYUNCUYA DA 6 MİLYON EURO SEZONLUK ÜCRET ÖDENECEĞİNİ KAMUOYU AYDINLATMA PLATFOTMU’NA (KAP) BİLDİRDİ.

Galatasaray, Mauro Icardi̇ni̇n Mali̇yeti̇ni̇ Açıkladı
Yayınlama: 30.07.2023
A+
A-
Spread the love

Galatasaray, Arjantinli forvet Mauro Icardi ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Sarı-kırmızılılar, bu transfer için oyuncunun eski kulübü Paris Saint-Germain’e 10 milyon Euro bonservis bedeli, oyuncuya da 6 milyon Euro sezonluk ücret ödeneceğini Kamuoyu Aydınlatma Platfotmu’na (KAP) bildirdi.

Galatasaray’dan, konuyla ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklama şu şekilde:

“Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10 milyon Euro transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6 milyon Euro sezonluk ücret ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Arjantinli futbolcu, yeni sezonda 9 numaralı formayı giyecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.