Fi̇li̇pi̇nlerde Kamyon, Tuk-Tuk Ve Yolcu Otobüsü Kazasında 5 Ölü

Spread the love

FİLİPİNLER’DE BİR KAMYONUN ÇARPTIĞI “TUK-TUK” ADLI 3 TEKERLEKLİ MOTORLU ARAÇ, ÖNÜNDE SEYREDEN YOLCU OTOBÜSÜNE ÇARPTI. KAZADA ALEV ALAN TUK-TUK’TA BULUNAN 5 YOLCU YANARAK CAN VERİRKEN, 4 YOLCU DA YARALANDI.

Fi̇li̇pi̇nlerde Kamyon, Tuk-Tuk Ve Yolcu Otobüsü Kazasında 5 Ölü
Yayınlama: 15.05.2024
A+
A-
Spread the love

Filipinler’de bir kamyonun çarptığı “tuk-tuk” adlı 3 tekerlekli motorlu araç, önünde seyreden yolcu otobüsüne çarptı. Kazada alev alan tuk-tuk’ta bulunan 5 yolcu yanarak can verirken, 4 yolcu da yaralandı.

Filipinler’in Quezon şehrinde 51 yaşındaki Ernesto Alberto isimli bir şahsın kullandığı kamyon saat 02.10 sıralarında Barangay Canda Ilaya Otoyolu’nda seyreden “tuk-tuk” adlı 3 tekerlekli motorlu araca çarptı. Kazanın ardından alevlere teslim olan tuk-tuk önünde seyreden yolcu otobüsüne çarparak durabildi. Yolcu otobüsünde de yangın çıkarken, tuk-tuk’ta bulunan 9 yolcudan 4’ünün vücutlarında oluşan ağır yanıklar nedeniyle olay yerinde, 1’inin ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği açıklandı. Ayrıca tuk-tuk’ta bulunan 4 yolcu yaralı olarak tedavi altına alındı, yolcu otobüsünde çıkan yangında ise yaralanan olmadı.

Kazaya neden olan kamyon şoförünü gözaltına alan polis, tuk-tuk yolcularının aynı aileden olduklarını açıkladı. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.