Fati̇hte Kadın Kamyoneti̇n Altında Metrelerce Sürüklendi̇: Feci̇ Kaza Kameraya Yansıdı

Spread the love

FATİH BEYAZIT’TA YOLUN ORTASINDA YÜRÜYEN BİR KADIN, GERİ GERİ GELEN KAMYONETİN ALTINDA KALDI. KAMYONETİN ALTINDA METRELERCE SÜRÜKLENEN TALİHSİZ KADIN AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILIRKEN, FECİ KAZA KAMERAYA YANSIDI.

Fati̇hte Kadın Kamyoneti̇n Altında Metrelerce Sürüklendi̇: Feci̇ Kaza Kameraya Yansıdı
Yayınlama: 14.05.2024
A+
A-
Spread the love

Fatih Beyazıt’ta yolun ortasında yürüyen bir kadın, geri geri gelen kamyonetin altında kaldı. Kamyonetin altında metrelerce sürüklenen talihsiz kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, feci kaza kameraya yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay dün saat 09.00 sıralarında Fatih Beyazıt’ta meydana geldi. Bir kadının yolun ortasından yürüdüğü sırada, kenarda bekleyen kamyonet geri geri hareket etmeye başladı. Kamyonet bir süre sonra kadına çarptı. Kamyonetin altında kalan talihsiz kadın, metrelerce sürüklenirken; çantası ise yolun ortasında kaldı. Kazayı fark edenlerin uyarıları üzerine şoför dururken, aracın altından çıkarılan kadının ağır yaralandığı ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.