Fati̇hte İnceledi̇ği̇ Telefonu Alıp Kaçan Şüpheli̇ Kamerada

Spread the love

İSTANBUL FATİH’TE BİR DÜKKANDA CEP TELEFONU İNCELEYEN ŞÜPHELİ BİR ANDA KAÇARAK KAYIPLARA KARIŞTI. YAŞANAN HIRSIZLIK İŞ YERİNİN GÜVENLİK KAMERALARA YANSIDI.

Fati̇hte İnceledi̇ği̇ Telefonu Alıp Kaçan Şüpheli̇ Kamerada
Yayınlama: 26.07.2023
A+
A-
Spread the love

İstanbul Fatih’te bir dükkanda cep telefonu inceleyen şüpheli bir anda kaçarak kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık iş yerinin güvenlik kameralara yansıdı.

Olay, dün Aksaray Horhor Caddesi’ndeki bir telefon dükkanında akşam saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, dükkana giren şüpheli beğendiği bir cep telefonunun fiyatını sordu. 25 bin lira değerindeki cep telefonu incelemek için dükkan çalışanından istedi. Telefonu bir süre inceleyen şüpheli, dükkan çalışanı başka bir müşteriye bakarken bir anda koşarak dışarı çıktı. Dükkan çalışanı yakalamaya çalışsa da başarılı olamadı. İş yeri sahibinin şüpheliden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Hırsızlık anı kamerada

Yaşanan olay iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şüpheli şahsın bir cep telefonunu incelediği ve daha sonra koşarak kaçtığı görülüyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.