Eyüpsultan’da 2 katlı binanın çatısı alev alev yandı

Spread the love

EYÜPSULTAN’DA 2 KATLI BİR BİNANIN ÇATI KATINDA HENÜZ BELİRLENEMEYEN BİR NEDENLE YANGIN ÇIKTI. ALEVLERİN YÜKSELDİĞİ YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİ İLE SÖNDÜRÜLDÜ.

Eyüpsultan’da 2 katlı binanın çatısı alev alev yandı
Yayınlama: 17.05.2023
A+
A-
Spread the love

Eyüpsultan’da 2 katlı bir binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yangın, saat 05:30 sıralarında Eyüpsultan Nişancı Mahallesi Kumru Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokak üzerinde bulunan 2 katlı bir binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede alevlerin yükseldiği yangını gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlerin yükseldiği yangına müdahalede bulunarak kontrol altına aldı.

Yapılan çalışmaların ardından yangın tamamen söndürüldü. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangın sonrası çatıda maddi hasar meydana geldi.

Alevlerin yükseldiği yangın anları ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.