Galatasaray 12 Yıl Sonra Samsunda

SÜPER LİG EKİPLERİNDEN GALATASARAY, SAMSUNSPOR İLE OYNAYACAĞI MAÇ İÇİN 1 GÜN ÖNCESİNDEN ÇARŞAMBA HAVALİMANI’NA GELDİ. GALATASARAY, SAMSUN’A EN SON 12 SENE ÖNCE GELMİŞTİ.

Galatasaray 12 Yıl Sonra Samsunda
Yayınlama: 01.02.2024
A+
A-

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Samsunspor ile yapacağı maç için Çarşamba Havalimanı’na geldi. Galatasaray, Samsun’a en son 12 sene önce gelmişti.

Samsunspor ile Galatasaray Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında 19 Mayıs Stadyumu’nda yarın karşılaşacak. Galatasaray kafilesini taşıyan özel uçak, maçtan 1 gün önce İstanbul’dan havalanarak Samsun-Çarşamba Havalimanı’na indi. Galatasaraylı oyuncuları ve teknik heyeti havalimanında sarı-kırmızılı taraftarlar çiçeklerle karşıladı.

Galatasaray kafilesinde Teknik Direktör Okan Buruk’un yanı sıra futbolcular Mauro Icardi, Fernando Muslera, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Dries Martens ve Wilfried Zaha gibi isimler de yer aldı. Futbolcular ve teknik heyet kendilerine takdim edilen çiçekleri kabul ederken, taraftarlar ile fotoğraf çektirip, imza verdi. Havalimanındaki karşılamanın ardından takım otobüsüne binen kafile, konaklayacakları otele doğru yola çıktı.

2 Şubat Cuma günü saat 20.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu, Aleks Taşçıoğlu ve Mustafa Sönmez hakem üçlüsü yönetecek.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.