Esogüde Yksye Gi̇recek Öğrenci̇ler İçi̇n Ri̇ng Servi̇si̇ Hi̇zmeti̇

Spread the love

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ (ESOGÜ), 8-9 HAZİRAN TARİHLERİNDE YAPILACAK OLAN YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI’NA (YKS) GİRECEK ÖĞRENCİLER İÇİN KAMPÜS İÇERİSİNDE ÜCRETSİZ RİNG SERVİSİ HİZMETİ VERİLECEĞİNİ DUYURDU.

Esogüde Yksye Gi̇recek Öğrenci̇ler İçi̇n Ri̇ng Servi̇si̇ Hi̇zmeti̇
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-
Spread the love

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için kampüs içerisinde ücretsiz ring servisi hizmeti verileceğini duyurdu.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak YKS’ye ESOGÜ’de girecek öğrenciler için bir duyuru yaptı. Yapılan duyuruda, üniversite adaylarının sınav sabahı yaşanabilecek trafik aksaklıklarından etkilenmemesi ve sınav salonlarına geç kalmaması için kampüs içerisinde ücretsiz ring hatlarının hizmet vereceği açıklandı. Kalkış noktaları ESOGÜ ana giriş kapısı ve Tıp Fakültesi giriş kapısı olan ring servislerinin, Turizm Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi’ne ulaşım sağlayacağı belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.