Eski̇şehi̇rde Çeyrek Fi̇nal Coşkusu

Spread the love

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI, EURO 2024 SON 16 TURU’NDA AVUSTURYA’YI 2-1’LİK SKORLA MAĞLUP ETTİ. ÇEYREK FİNALDE HOLLANDA’NIN RAKİBİ OLAN A MİLLİ FUTBOL TAKIMI’NIN GALİBİYETİ ÜLKE GENELİNDE OLDUĞU GİBİ ESKİŞEHİR’DE DE COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANIYOR. YOĞUNLUKLA TEPEBAŞI İLÇESİNDE KUTLAMA YAPAN VATANDAŞLARIN ARAÇLARI KONVOY YAPTIĞI GÖRÜLDÜ. BAZI VATANDAŞLARIN İSE YAYA ŞEKİLDE GRUPLAR HALİNDE, ELLERİNDEKİ TÜRK BAYRAĞINI SALLAYARAK KUTLAMA YAPTI.

Eski̇şehi̇rde Çeyrek Fi̇nal Coşkusu
Yayınlama: 03.07.2024
A+
A-
Spread the love

A Milli Futbol Takımı’nın, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale yükselmesi Eskişehir’de coşkuyla kutlandı.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Son 16 Turu’nda Avusturya’yı 2-1’lik skorla mağlup etti. Çeyrek finalde Hollanda’nın rakibi olan A Milli Futbol Takımı’nın galibiyeti ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir’de de coşkulu bir şekilde kutlandı. Yoğunlukla Tepebaşı ilçesinde kutlama yapan vatandaşların araçları konvoy yaptığı görüldü. Bazı vatandaşların ise yaya şekilde gruplar halinde, ellerindeki Türk bayrağını sallayarak kutlama yaptı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.