Eski̇lde Kursi̇yerleri̇n Ürünleri̇ Sergi̇lendi̇

Spread the love

AKSARAY’IN ESKİL İLÇESİNDE 50’YE YAKIN KURS AÇAN HALK EĞİTİMİ MÜDÜRLÜĞÜ BU KURSLARDAN ELDE EDİLEN ÜRÜNLERİ SERGİLEDİLER.

Eski̇lde Kursi̇yerleri̇n Ürünleri̇ Sergi̇lendi̇
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-
Spread the love

Aksaray’ın Eskil ilçesinde 50’ye yakın kurs açan Halk Eğitimi Müdürlüğü, bu kurslarda yapılan el emeği göz nuru ürünleri sergiledi.

Yaklaşık bir yıldır çeşitli kurslarda emek veren kursiyerler, elde edilen ürünleri sergileyerek sezonun yorgunluğunu attı. Serginin açılışını Eskil Kaymakamı Sait Muhammed Bilgin yaptı. Sergi tekvando kursundaki çocukların gösteri maçıyla başladı. Eskil Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer, bir yıldır köylerde ve merkezde açılan kursların bugün finalinin yapıldığını söyledi. Sportif faaliyetlerin de yapıldığını belirten Kılıçer, “Halk Eğitim Müdürlüğünce koordineli bir şekilde çalışarak birçok kurs açtık. Spordan el sanatları kursuna kadar birçok kurs açarak vatandaşlarımıza faydalı olmaya çalıştık. Kursa gelen kursiyerlerimiz bugün sergide elde ettikleri ürünleri sergiledi. Güzel bir sergi oldu, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.