Esenyurtta Önüne Geleni̇ Bıçaklayan Saldırgana İli̇şki̇n Yeni̇ Detaylar Ortaya Çıktı

Spread the love

ESENYURT’TA SOKAK SOKAK GEZEREK ÖNÜNE GELENİ BIÇAKLAYAN SALDIRGANIN AYNI OLAYLA İKİ KİŞİYİ DAHA BIÇAKLADIĞI VE EVLERİ TAŞLADIĞI ÖĞRENİLDİ. ŞÜPHELİNİN EVLERİ TAŞLAMA ANI KAMERAYA YANSIRKEN, POLİSLERİN ŞÜPHELİYİ ARAMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR.

Esenyurtta Önüne Geleni̇ Bıçaklayan Saldırgana İli̇şki̇n Yeni̇ Detaylar Ortaya Çıktı
Yayınlama: 22.01.2024
A+
A-
Spread the love

Esenyurt’ta sokak sokak gezerek önüne geleni bıçaklayan saldırganın 2 kişiyi daha bıçakladığı ve evleri taşladığı öğrenildi. Şüphelinin evleri taşlama anı kameraya yansıdı.

Esenyurt’ta kimliği belirsiz bir saldırgan, bıçakla dehşet saçmıştı. Sokak sokak gezen saldırgan, tanımadığı insanları rastgele bıçaklamıştı. İlk belirlemelere göre 8 kişi bıçaklanarak hastaneye kaldırılmıştı. Polis ekiplerinin şüpheliyi yakalamak için çalışmaları devam ederken, şahsın aynı saldırıda 2i kişiyi daha bıçakladığı ortaya çıktı. İsminin Abdullah Ö. olduğu öğrenilen saldırganın evleri de taşladığı öğrenildi. Şahsın evleri taşlama anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.