Esenyurt Beledi̇ye Eki̇pleri̇nden Su Baskınlarına Anında Müdahale

Spread the love

ESENYURT BELEDİYESİ EKİPLERİ, GÜN BOYU DEVAM EDEN SAĞANAK YAĞIŞLARDA VATANDAŞLARIN OLUMSUZLUK YAŞAMAMASI İÇİN YOĞUN ÇABA HARCADI. YAĞIŞ ÖNCESİ MAZGAL TEMİZLİKLERİNİ YAPAN EKİPLER, SU BASKINI YAŞANAN BODRUM KATLARDA TAHLİYE VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜYOR.

Esenyurt Beledi̇ye Eki̇pleri̇nden Su Baskınlarına Anında Müdahale
Yayınlama: 29.11.2023
A+
A-
Spread the love

Esenyurt Belediyesi ekipleri, gün boyu devam eden sağanak yağışlarda vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için yoğun çaba harcadı. Yağış öncesi mazgal temizliklerini yapan ekipler, su baskını yaşanan bodrum katlarda tahliye ve temizlik çalışmaları yürütüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı ve turuncu kod uyarılarını dikkate alan Esenyurt Belediyesi ekipleri erken tedbir alarak ihbarlara anında cevap verdi. Gün boyu yoğun mesai harcayan ekipler, sağanak yağışlar nedeniyle su baskını yaşanan bodrum katlarında yağmur sularını tahliye etti. Bodrum katlarındaki evlerde temizlik çalışması da yürüten ekipler, İSKİ’ye destek amacıyla tıkanan rögarları ve kanalları da vidanjörlerle açtı. Yağmur öncesi ilçe genelindeki mazgalların temizlik çalışmalarını tamamladıklarını belirten yetkililer, yoğun yağışlar nedeniyle herhangi bir can kaybının olmadığını, yağmur suyu tahliyelerinin ise devam ettiğini bildirdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.