Erzi̇ncan Tulum Peyni̇rleri̇ Soğuk Hava Depolarında Bekleme Süresi̇ni̇ Dolduruyor

Spread the love

ERZİNCAN VALİLİĞİ’NİN HİMAYESİNDE, ERZİNCAN İL ÖZEL İDARESİ, ERZİNCAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI VE ERZİNCAN DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ TARAFINDAN KURULAN ERZİNCAN YÖRESEL ÜRÜNLER A.Ş. ADINA ÜRETİLEN ERZİNCAN TULUM PEYNİRLERİ SOĞUK HAVA DEPOLARINDA BEKLEME SÜRESİNİ DOLDURUYOR

Erzi̇ncan Tulum Peyni̇rleri̇ Soğuk Hava Depolarında Bekleme Süresi̇ni̇ Dolduruyor
Yayınlama: 05.07.2024
A+
A-
Spread the love

Erzincan Valiliği’nin himayesinde, Erzincan İl Özel İdaresi, Erzincan Belediye Başkanlığı ve Erzincan Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından kurulan Erzincan Yöresel Ürünler A.Ş. adına üretilen Erzincan Tulum Peynirleri soğuk hava depolarında bekleme süresini dolduruyor.

Erzincan Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özker, Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Şahin, Erzincan Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İbrahim Karakuş ile birlikte yaylada otlanan koyunların sütünden üretilerek teleme haline geldikten sonra bekleme süresi için depolara istiflenen Erzincan Tulum Peynirlerini yerinde incelediler.

Erzincan Vali Yardımcısı Yusuf İzci, coğrafi işaretli Erzincan Tulum Peyniri için yapılan üretim ve standartlaştırma çalışmalarının yol haritasına uygun olarak devam ettiğini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.