Ertuğrul Başkan: “Önceli̇ği̇mi̇z Geleceği̇mi̇z Olan Çocuklarımız”

Spread the love

PURSAKLAR BELEDİYE BAŞKANI ERTUĞRUL ÇETİN, AHMET MÜŞERREF MUHTAROĞLU İLKOKULU VE ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN MİSAFİRİ OLDU.

Ertuğrul Başkan: “Önceli̇ği̇mi̇z Geleceği̇mi̇z Olan Çocuklarımız”
Yayınlama: 04.01.2024
A+
A-
Spread the love

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ahmet Müşerref Muhtaroğlu İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin misafiri oldu.

Her fırsatta gençler ve öğrencilerle bir arada olmaya büyük ehemmiyet veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Peçenek Mahallesi’nde bulunan Ahmet Müşerref Muhtaroğlu İlkokulu ve Ortaokulundaki öğrencilerle bir araya geldi.

Geleceğin teminatı olan öğrencilerle sık sık bir araya gelmeye büyük önem verdiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Ahmet Müşerref Muhtaroğlu İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek geleceğimizin teminatı olan yarının liderleri, bilim insanları ve girişimcileri olacak olan öğrencilerimiz ve okul müdürümüz ile bir araya geldik. Çocuklarımız bizim için her şeyden daha önemli. Bizler de Belediye olarak çocuklarımızın mutluluğu için gayret ediyoruz. Öğrencilerimize hayat boyu başarılar ve mutluluklar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin” dedi.

Düzenli olarak okullara giderek hem öğretmenlerle hem de öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ertuğrul Çetin, çocuklarla yakından ilgilenirken onlara basketbol, futbol ve voleybol topu hediye etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.