Erenlere İçme Suyu Ve Yağmur Suyu Hattı Yapılacak

Spread the love

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ERENLER İLÇESİNE KAZANDIRACAĞI DEV ALTYAPI PROJESİNDE ÇALIŞMALARI ÇERÇEVESİNDE 5 BİN 300 METRE İÇME SUYU VE 2 BİN 300 METRE YAĞMUR SUYU HATTI KAZANDIRILACAK.

Erenlere İçme Suyu Ve Yağmur Suyu Hattı Yapılacak
Yayınlama: 20.08.2023
A+
A-
Spread the love

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Erenler ilçesine kazandıracağı dev altyapı projesinde çalışmaları çerçevesinde 5 bin 300 metre içme suyu ve 2 bin 300 metre yağmur suyu hattı kazandırılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Erenler ilçesinde saha çalışmalarına başlanan proje çerçevesinde bölgeye 5 bin 300 metre içme suyu ile 2 bin 300 metre yağmur suyu hattı kazandıracak. Saha çalışmaları başlatılan dev proje tamamlandığında Dilmen Mahallesi’nde yoğun yağışlarda dahi su birikintisi veya baskın gibi problemler yaşanmayacak. Hayata geçirilecek içme suyu hattı ile kesintisiz içme suyu vatandaşlarla buluşturulurken, kayıp ve kaçak oranı da minimum seviyeye indirilecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.