Elektri̇k Arızasına 45 Bi̇n Tl Masraf Yaptı, Otomobi̇l Yolda Küle Döndü

Spread the love

BURSA’NIN ORHANGAZİ İLÇESİNDE SEYİR HALİNDE OLAN MERCEDES MARKA LÜKS BİR OTOMOBİL, MOTOR BÖLÜMÜNDEN ALEV ALDI

Elektri̇k Arızasına 45 Bi̇n Tl Masraf Yaptı, Otomobi̇l Yolda Küle Döndü
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-
Spread the love

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde seyir halinde olan Mercedes marka lüks bir otomobil, motor bölümünden alev aldı. Çevrede bulunan vatandaşlar, yangın tüpleri ile müdahale etti. Araç sahibinin otomobile Bursa’da elektrik arızasından dolayı 45 bin TL masraf yaptığı belirlendi.

Olay, saat 16.00 sıralarında Yalova Bursa karayolu Orhangazi Yeniköy ışıklarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aracın elektrik aksamındaki tamir işi için 45 bin lira masraf yapan Mehmet Kaya, 34 HMS 004 plakalı Mercedes marka lüks aracı ile Bursa’dan İstanbul’a gitmek için yola çıktı. Seyir halinde olan lüks otomobilin motor bölümünden dumanlar yükselmeye başladı. Araçtan dumanlar çıktığını gören sürücü, trafik lambalarında otomobilden indi. Çevrede bulunan vatandaşlar yangın tüpleri ile müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı. Araç sürücüsü Mehmet Kaya, aracın elektrik aksamı için 45 bin TL masraf yaptığını İstanbul’a dönerken aracın yandığını ifade etti. Olayda otomobil büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.