Elazığlı Sanatçı Yılın En İyi̇ Sanatçısı Ve Müzi̇k Bi̇li̇m İnsanı Ödülüne Layık Görüldü

Spread the love

ELAZIĞLI TÜRK HALK MÜZİĞİ SANATÇISI VE ARAŞTIRMACI YAZAR AYGÜN ÇAM “YILIN EN İYİ SANATÇISI VE MÜZİK BİLİM İNSANI” ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Elazığlı Sanatçı Yılın En İyi̇ Sanatçısı Ve Müzi̇k Bi̇li̇m İnsanı Ödülüne Layık Görüldü
Yayınlama: 28.06.2024
A+
A-
Spread the love

Elazığlı Türk halk müziği sanatçısı araştırmacı yazar Aygün Çam, yılın en iyi sanatçısı ve müzik bilim insanı ödülüne layık görüldü.

Elazığ’da yaklaşık 10 yıldır köy köy gezip unutulmaya yüz tutmuş deyişleri ve türküleri kayıt altına alarak geleceğe taşımaya çalışan Aygün Çam, “QRS 2024 Bilim Komitesi” tarafından yılın en iyi sanatçısı ve müzik bilim insanı ödülüne layık görüldü. Çam’a ödülünü TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal takdim etti.

Çam, ’’QRS 2024 Bilim Komitesi tarafından yılın en iyi sanatçısı ve müzik bilim insanı dalında ödüle layık görülerek ödülümüzü TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın elinden almış bulunuyoruz. Bu ödülü kariyerim sürecince yaptığım çalışmalarda beni destekleyen sevdiklerime ve her zaman ilham kaynağı olan aziz şehir Elazığ’a armağan ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.