Elazığ’da kamyonun çarptığı trafik direği devrildi: 1 yaralı

Spread the love

ELAZIĞ’DA SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNDEN ÇIKAN KAMYON TRAFİK IŞIĞI SİNYALİZASYON DİREĞİ ÇAPTI. ÇARPMANIN ETKİSİ İLE DİREK YOLDAN GEÇEN BİR TRANSİTİN ÜZERİNE DEVRİLDİ, KAZADA BİR KİŞİ YARALANDI.

Elazığ’da kamyonun çarptığı trafik direği devrildi: 1 yaralı
Yayınlama: 08.05.2023
A+
A-
Spread the love

Elazığ’da sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon, refüje çıkarak trafik ışığı direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü yaralanırken, direk ise yoldan geçen bir kamyonetin üzerine devrildi.

Kaza, Elazığ – Bingöl Karayolu küçük sanayi sitesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir kamyon refüje çıkarak, trafik ışığı sinyalizasyon direğine çarptı. Sürücünün yaralandığı kazada direk ise yoldan geçen bir kamyonetin üzerine devrildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, güvenlik güçleri de olay yerinde inceleme yaptı.

Trafik direği karayolları ekipleri tarafından kaldırıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.