Elazığ Beledi̇yesi̇nden Ücretsi̇z Ulaşım Hi̇zmeti̇

Spread the love

ELAZIĞ BELEDİYESİ, RAMAZAN BAYRAMI SÜRESİNCE VATANDAŞLARIN, DAHA RAHAT VE HUZURLU BİR BAYRAM GEÇİRMELERİNE KATKI SUNMAK VE ULAŞIMLARINI SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE SAĞLAMAK AMACIYLA ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ VERECEK.

Elazığ Beledi̇yesi̇nden Ücretsi̇z Ulaşım Hi̇zmeti̇
Yayınlama: 08.04.2024
A+
A-
Spread the love

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların, daha rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerine katkı sunmak ve ulaşımlarını sorunsuz bir şekilde sağlamak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Belediyemize ait toplu taşıma araçlarımız tarafından 9 Nisan arife günü sadece mezarlık alanlarına; 10 Nisan’da başlayarak 12 Nisan’da sona erecek 3 günlük bayram tatili süresince de tüm güzergahlarda vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerine katkı sunmak, ulaşımlarını sorunsuz bir şekilde sağlamak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacaktır” denildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.