Efeleri̇n Yeni̇ Oyunu “Macera Ormanı” Çocuklarla Buluştu

Spread the love

AYDIN (İHA) – EFELER BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU’NUN (EBŞT), ÇOCUKLAR İÇİN HAZIRLADIĞI YENİ MÜZİKLİ VE DANSLI TİYATRO OYUNU ‘MACERA ORMANI’ ÇOCUKLARLA BULUŞTU.

Efeleri̇n Yeni̇ Oyunu “Macera Ormanı” Çocuklarla Buluştu
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-
Spread the love

Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun (EBŞT), çocuklar için hazırladığı yeni müzikli ve danslı tiyatro oyunu ‘Macera Ormanı’ çocuklarla buluştu.

Tuncer Candan’ın yazdığı ve Mehmet Emektar’ın yönettiği renkli oyun, ilk kez Osman Yozgatlı Mahallesi’nde yer alan Yunus Emre Anaokulu’nda sahnelendi. Çocuklar, Nasreddin Hoca, Karagöz-Hacivat ve Keloğlan gibi Türk kültürünün önemli karakterleriyle keyifli anlar yaşadı. Eğlenceli ve öğretici temalarıyla dikkat çeken “Macera Ormanı”, çocuklardan büyük ilgi gördü. Oyuna kahkahaları ve alkışlarıyla eşlik eden minikler keyifli bir gün yaşadı. Efeler Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Macera Ormanı oyununun, yaz dönemi boyunca da çocuklarla buluşmaya devam edeceği belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.