Efeler Beledi̇yesi̇nden Kaldırım Düzenlemesi̇

Spread the love

MAHALLELERDEKİ İHTİYAÇLARI KARŞILAMAK İÇİN ÇALIŞAN EFELER BELEDİYESİ, ESTETİK VE KULLANIŞLI ŞEHİR ALANLARI OLUŞTURMAK İÇİN DE HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR.

Efeler Beledi̇yesi̇nden Kaldırım Düzenlemesi̇
Yayınlama: 03.07.2024
A+
A-
Spread the love

Mahallelerdeki ihtiyaçları karşılamak için çalışan Efeler Belediyesi, estetik ve kullanışlı şehir alanları oluşturmak için de hizmetlerine devam ediyor.

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; yol yapım, parke taşı döşeme, yolların bakım ve onarımı gibi çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda son olarak Girne ve Umurlu Mahallesi’nde mesai harcayan ekipler, kaldırım düzenleme çalışmalarına öncelik verdi. Girne Mahallesi’nde kaldırımlarda bulunan ağaçların kökleri tarafından bozulan alanları düzenleyen ekipler, bu bölgeleri vatandaşların daha rahat ve güvenli kullanabilmesi için yeniledi. Çalışmalar sayesinde mahalle sakinleri, daha temiz ve düzenli kaldırımlarda yürüyebilme imkanına kavuştu.

Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli emekçiler, Umurlu Mahallesi’nde de benzer çalışmalar gerçekleştirdi. İhtiyaç duyulan sokaklarda kaldırım düzenlemeleri yapan ekipler, mahalle genelinde yaya yollarını modernize etti. Yapılan düzenlemeler ile birlikte, hem estetik açıdan daha hoş bir görüntü sağlandı hem de vatandaşların günlük hayatları kolaylaştırıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.