Efeler Beledi̇yesi̇nden Halk Pazarlarında Yks Düzenlemesi̇

Spread the love

EFELER BELEDİYESİ, 8 HAZİRAN CUMARTESİ VE 9 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) SEBEBİYLE İLÇEDE KURULAN HALK PAZARLARININ GÜNÜNDE DEĞİŞİKLİK YAPTI.

Efeler Beledi̇yesi̇nden Halk Pazarlarında Yks Düzenlemesi̇
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-
Spread the love

Efeler Belediyesi, 8 Haziran Cumartesi ve 9 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sebebiyle ilçede kurulan halk pazarlarının gününde değişiklik yaptı.

Efeler Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yayınladığı paylaşıma göre; Fatih, Efekent, Ata ve Adnan Menderes Mahallelerinde kurulan halk pazarları 7 Haziran Cuma günü kurulacak. YKS’nin Efeler’de daha sessiz ve sakin bir ortamda yapılabilmesi, sınava girecek öğrencilerin konsantrasyonlarının bozulmaması için düzenleme yapıldı. Efeler Belediyesi, sınav günü oluşabilecek yoğunluğu ve gürültüyü önlemek, öğrencilerin sınav esnasında dikkatlerinin dağılmaması amacıyla, ilçede hafta sonu kurulan halk pazarlarının tarihini 7 Haziran Cuma gününe çekti.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, hem sınavın sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi hem de sınav stresindeki öğrencilerin kaygı yaşamaması için böyle bir karar aldıklarını belirterek sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.