Efeler Beledi̇yesi̇ Ti̇yatro Atölyesi̇ne Başvurular Başladı

Spread the love

(ARŞİV FOTO) – EFELER BELEDİYESİ YAZ DÖNEMİNE ÖZEL DÜZENLEYECEĞİ TİYATRO ATÖLYELERİ İLE TİYATROYA İLGİ DUYAN GENÇ VE YETİŞKİNLER İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT SUNUYOR.

Efeler Beledi̇yesi̇ Ti̇yatro Atölyesi̇ne Başvurular Başladı
Yayınlama: 24.06.2024
A+
A-
Spread the love

Efeler Belediyesi yaz dönemine özel düzenleyeceği tiyatro atölyeleri ile tiyatroya ilgi duyan genç ve yetişkinler için büyük bir fırsat sunuyor.

Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu (EBŞT) tarafından organize edilen tiyatro atölyelerine başvurular 24 Haziran Pazartesi günü (bugün) başladı. Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu Atölyeleri genç ve yetişkin gruplarına katılmak isteyenler başvurularını 5 Temmuz Cuma gününe kadar Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne veya Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’ne ücretsiz olarak yapabilecek.

İki farklı yaş grubuna yönelik olarak hazırlanan atölyeler, tiyatro sanatını öğrenmek ve geliştirmek isteyen herkesin katılımına açık. 13 – 18 yaş aralığındaki katılımcılar için Genç Tiyatro Atölyesi, 19 yaş ve üzeri katılımcılar için ise Yetişkin Tiyatro Atölyesi’ne başvuruların tamamlanmasının ardından, seçmeler 9 Temmuz’da gerçekleştirilecek. Alanında uzman jüri üyeleri gözetiminde değerlendirme yapılacak ve kazananlar EBŞT Tiyatro atölyelerinde eğitimlerine başlayabilecek. Seçilenler, şehir tiyatrosu eğitmenleri tarafından temel oyunculuk ve temel tiyatro eğitimi aldıktan sonra yıl içerisindeki çalışmalarda görev alabilecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.