Edremi̇tte 100. Yıl Cumhuri̇yet Yürüyüşü Ve Fener Alayı Bi̇nlerce Ki̇şi̇ni̇n Katılımıyla Gerçekleşti̇

Spread the love

BALIKESİR’İN EDREMİT KAYMAKAMLIĞI KOORDİNASYONUNDA CUMHURİYETİN 100. YILI KUTLAMALARI ÇERÇEVESİNDE ‘İSTİKLALDEN İSTİKBALE’ SLOGANIYLA 100. YIL CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ VE FENER ALAYI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Edremi̇tte 100. Yıl Cumhuri̇yet Yürüyüşü Ve Fener Alayı Bi̇nlerce Ki̇şi̇ni̇n Katılımıyla Gerçekleşti̇
Yayınlama: 29.10.2023
A+
A-
Spread the love

Balıkesir’in Edremit Kaymakamlığı koordinasyonunda Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları çerçevesinde ’İstiklalden İstikbale’ sloganıyla 100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

29 Ekim Pazar akşamı Tuzcumurat Mahallesinde bir araya gelen binlerce kişi ellerindeki Türk Bayrağı ve meşaleleriyle Şehit Hamdibey Meydanına kadar marşlarla yürüyerek Cumhuriyetin 100. yılını kutladı.

100. Yıl Marşı eşliğinde gerçekleştirilen 100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayına; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.