Edi̇rne Poli̇si̇nden Servi̇s Şoförleri̇ne Semi̇ner

Spread the love

EDİRNE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBESİ, YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÖNCESİNDE SERVİS ŞOFÖRLERİNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLEDİ.

Edi̇rne Poli̇si̇nden Servi̇s Şoförleri̇ne Semi̇ner
Yayınlama: 10.09.2023
A+
A-
Spread the love

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde servis şoförlerine yönelik bilgilendirme semineri düzenledi.

2023-2024 eğitim-öğretim dönemi öncesi okullarda olduğu gibi kurumlar tarafından da hazırlıklar yapıldı. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri tarafından taşımalı eğitim veren okulların servis şoförlerine yönelik ’Servis Şoförleri Yönetmeliği’ hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen seminerde, ayrıca alkollü araç kullanmanın zararları alkol simülasyon gözlüğü taktırılarak uygulamalı olarak gösterildi.

Seminere katılan servis şoförlerine emniyet kemeri takmanın önemi, araç kullanırken telefonla konuşmanın getirdiği olumsuzluklar gibi noktalara da dikkat edilmesi gerektiği hatırlatıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.