Edi̇rne Emni̇yet Müdüründen Şok Uygulama

Spread the love

EDİRNE’DE VE 8 İLÇEDE TOPLAM 83 EMNİYET PERSONELİNİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN ŞOK UYGULAMA, İL EMNİYET MÜDÜRÜ ONUR KARABURUN’UN DA KATILIMIYLA YAPILDI.

Edi̇rne Emni̇yet Müdüründen Şok Uygulama
Yayınlama: 14.09.2023
A+
A-
Spread the love

Edirne’de ve 8 ilçede toplam 83 emniyet personelinin katılımıyla gerçekleştirilen şok uygulama, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’un da katılımıyla yapıldı.

Şehir merkezinde ve Edirne’ye bağlı 8 ilçede birçok noktada şok uygulama yapan polis ekipleri birçok olumsuzluğun önüne geçiyor.

Halkın huzuru, can ve mal güvenliğini korumak amacıyla şehir genelinde ve bağlı ilçelerde geniş çaplı uygulama ve denetimler gerçekleştirildi. Narkotik köpeği ve dron destekli toplam 83 emniyet personelin katılımıyla “şok uygulama” yapıldı. İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun tarafından da uygulama noktaları denetlendi. Şehirdeki işlek cadde ve sokaklar başta olmak üzere en ücra noktalarda uygulama ve denetim yapan asayiş ve trafik ekipleri tüm araçları tek tek durdurdu. Sürücüler ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilirken, araçta yolcu olarak bulunan şahıslar kimlik kontrolünden geçirildi. Tüm şahısların Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusundan geçirildiği uygulamalarda, trafik ekipleri de araçlar üzerinde denetim yaptı. Uygulamaların devam edeceği bildirildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.