Düzcede Depoya Yapılan Baskında Uyuşturucu Ve Si̇lah Ele Geçi̇ri̇ldi̇

Spread the love

DÜZCE CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINCA YÜRÜTÜLEN UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAK, UYUŞTURUCU MADDE BULUNDURMAK VE KULLANMAK SUÇUNDAN YÜRÜTÜLEN SORUŞTURMADA 5 KİŞİ YAKALANDI. ŞAHISLARLA BİRLİKTE ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU, SİLAH VE TÜFEK ELE GEÇİRİLDİ.

Düzcede Depoya Yapılan Baskında Uyuşturucu Ve Si̇lah Ele Geçi̇ri̇ldi̇
Yayınlama: 19.11.2023
A+
A-
Spread the love

DÜZCE (İHA) – Düzce’de bir depoya düzenlenen operasyonda çok miktarda uyuşturucu ve silah ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde ticareti yapmaktan 7 suç kaydı bulunan S.O. (47), 8 suç kaydı bulunan N.B. (46) ve uyuşturucu kullanan H.D. (49), M.S. (46) ve İ.B.’nin (45) üzerlerinde ve bir depoda arama yapıldı. Yapılan aramalarda 125 gram metamfetamin, 350 gram bonzai, 18 gram esrar, 2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 33 fişek, 4 adet ruhsatsız tüfek ve tüfeklere ait 250 adet fişek, 1 adet bıçak ele geçirildi. Şüphelilerden S.O. ve N.B. gözaltına alındı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.