Dünyaca Ünlü Techno Yıldızı Argy İstanbulda Geli̇yor

Spread the love

DÜNYACA ÜNLÜ DJ VE YAPIMCI ARGY, “AV” GÖSTERİSİYLE İLK KEZ 3 AĞUSTOS’TA İSTANBUL’DA SAHNE ALACAK. MELODİK VE DUYGUSAL TECHNO TARZIYLA GENİŞ DİNLEYİCİ KİTLESİNE SAHİP ARGY’NİN “NEW WORLD” ALBÜMÜNÜN TURRNESİ KAPSAMINDA LİFE PARK’TA KONSER VERECEK.

Dünyaca Ünlü Techno Yıldızı Argy İstanbulda Geli̇yor
Yayınlama: 25.06.2024
A+
A-
Spread the love

Dünyaca ünlü DJ ve yapımcı Argy, “AV” gösterisiyle ilk kez 3 Ağustos’ta İstanbul’da sahne alacak. Melodik ve duygusal techno tarzıyla geniş dinleyici kitlesine sahip Argy’nin “New World” albümünün turrnesi kapsamında Life Park’ta konser verecek.

Ege’nin sıcak sularından çıkıp dünyaya açılan Argy, “AV” gösterisiyle ilk kez 3 Ağustos’ta İstanbul’daki dinleyicileriyle buluşacak. Melodik ve duygusal techno tarzıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip Argy’nin “New World” albümünün turnesi kapsamında Life Park’ta vereceği konserin biletleri Biletinal’da satışa çıktı.

Elektronik müziğin öncü isimleri arasında gösterilen Argy, Well Works Entertainment ve Kastel sunumu, Oryx ve Blow katkılarıyla organize edilen İstanbul konserinde “Higher Power”, “Aria”, “Pantheon”, “Tibet” ve ” Tataki” gibi parçalarla hayranlarının karşısına çıkacak.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.