Diyarbakır’da enkaz altındaki biri çocuk 3 kişi jandarma ekiplerince kurtarıldı

Spread the love

DİYARBAKIR’DA, JANDARMA EKİPLERİNCE, MERKEZ ÜSSÜ KAHRAMANMARAŞ’IN PAZARCIK İLÇESİ OLAN VE 10 İLİ ETKİLEYEN 7,7 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREMDE YIKILAN BİNANIN ENKAZINDAN BİRİ ÇOCUK 3 KİŞİ ÇIKARILDI.

Diyarbakır’da enkaz altındaki biri çocuk 3 kişi jandarma ekiplerince kurtarıldı
Yayınlama: 06.02.2023
A+
A-
Spread the love

Diyarbakır’da jandarma ekiplerince merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın enkazından biri çocuk 3 kişi çıkarıldı.

Diyarbakır’da jandarma ekiplerince merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın enkazından biri çocuk 3 kişi çıkarıldı. Jandarma Genel Komutanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Diyarbakır Sualtı Arama Kurtarma Timi’nin 5 Nisan Mahallesi’nde yıkılan bir binada bulunan biri çocuk 3 kişiyi kurtardığı bildirildi. Paylaşımda, “Bir ses, bir nefes, bir umut. Diyarbakır Sualtı Arama Kurtarma Timimiz, 5 Nisan bölgesinde yıkılan bir binada bulunan ikisi yetişkin, biri çocuk 3 vatandaşımızı kurtararak sağlık ekiplerine teslim etmiştir” denildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.