Di̇yarbakırda 50 Dönüm Eki̇li̇ Arazi̇ Ve Bi̇çerdöver Yandı

Spread the love

DİYARBAKIR ÇINAR İLÇESİNDE HENÜZ BİLİNMEYEN BİR NEDENLE EKİLİ ALANDA ÇIKAN YANGIN SONUCU 50 DÖNÜMLÜK TARLA VE BİÇERDÖVER ALEV ALDI.

Di̇yarbakırda 50 Dönüm Eki̇li̇ Arazi̇ Ve Bi̇çerdöver Yandı
Yayınlama: 18.06.2024
A+
A-
Spread the love

Diyarbakır Çınar ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle ekili alanda çıkan yangın sonucu 50 dönümlük tarla ve biçerdöver alev aldı.

Yangın, Çınar ilçesi Pembe Viran köyünde henüz bilinmeyen bir nedenle buğday ve arpa ekili arazide çıktı. Yangının büyümesiyle biçerdöver alevlerin arasında kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Vatandaşlar ve ekiplerin yardımıyla söndürülen yangında biçerdöver kullanılamaz hale gelirken, 50 dönüm ekili arazi zarara uğradı. Biçerdöverin yandığı an bir vatandaşın telefon kamerasıyla kaydedildi.

Köylülerden Hatip Kinay, “Lütfen sigara içip izmaritini tarlaya atmayın. Bütün çiftçilerin emeği yoksa heba olur. Bir anlık zevkiniz için lütfen çiftçiyi zarara sokmayın. Çiftçinin emeğini boşa harcamayın” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.