Di̇yarbakır Malazgi̇rtte Tanıtılıyor

Spread the love

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MUŞ’UN MALAZGİRT İLÇESİNDE MALAZGİRT ZAFERİ’NİN 952. YILI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ÇADIR VE STANT AÇARAK KENTİ TANITIYOR.

Di̇yarbakır Malazgi̇rtte Tanıtılıyor
Yayınlama: 25.08.2023
A+
A-
Spread the love

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Muş’un Malazgirt ilçesinde Malazgirt Zaferinin 952. yılı etkinlikleri çerçevesinde çadır ve stant açarak kenti tanıtıyor.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen Malazgirt Zaferinin 952. yılı etkinlikleri, Bitlis’in Ahlat ve Muş’un Malazgirt ilçelerinde devam ediyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Malazgirt Milli Parkında 16 çadır ve han çadırının yer aldığı etkinlik alanında çadır ve stant açtı.

Diyarbakır’ın tarihi ve kültürünü yansıtan serginin açıldığı stantta ziyaretçilere Diyarbakır dergisi, tanıtım fotoğrafları albümü, turizm rehberi kitabı, şapka, anahtarlık ve broşür bulunan çantayı hediye ediyor. Stantta ziyaretçilere Diyarbakır kadayıfı, peyniri, çöreği, meyan kökü, reyhan şerbeti ve limonata ikramı yapılıyor.

Etkinlikte Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı personeli Seyithan Koç, dengbej dinletisi gerçekleştirdi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan dengbej dinletisinin ardından Sur Belediyesi folklor ekibi de Diyarbakır’ın yöresel oyunlarını sahneledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.