Di̇yarbakır Anneleri̇ni̇n Evlat Nöbeti̇ Devam Edi̇yor

Spread the love

ÇOCUKLARININ TERÖR ÖRGÜTÜ PKK TARAFINDAN KANDIRILARAK DAĞA KAÇIRILDIĞINI İDDİA EDEN AİLELERİN EVLAT NÖBETİ KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR.

Di̇yarbakır Anneleri̇ni̇n Evlat Nöbeti̇ Devam Edi̇yor
Yayınlama: 12.10.2023
A+
A-
Spread the love

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek dağa kaçırılan çocukları için oturma eylemi başlatan aileler evlat direnişini bin 501 gündür sürdürüyor.

Evladı Mahmut’un HDP tarafında kaçırıldığını ileri süren Bedriye Uslu, oğluna ‘teslim ol’ çağrısında bulundu. Her sabah oğlu Mahmut için çadırın yolunu tuttuğunu belirten Uslu, “Oğlum Mahmut için yaz kış demeden her sabah çadırın yolunu tutuyorum. Allah, hakkımızı HDP’ye bırakmasın. Bizi bu hale getirdiler. 13 yıldır ne yaptığımı bilmiyorum, Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın. Mahmut’um, eğer beni görüp duyuyorsan bak şeker tansiyon hastası oldum gel devletimize, askerimize teslim ol” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.