Di̇yarbakır Anneleri̇nden Aydan Arslan: “Bi̇z Evlatlarımızı Hdp Ve Pkk İçi̇n Büyütmedi̇k”

Spread the love

ÇOCUKLARININ TERÖR ÖRGÜTÜ PKK MENSUPLARINCA KANDIRILARAK DAĞA KAÇIRILDIĞINI İDDİA EDEN AİLELERİN EVLAT MÜCADELESİ KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR.

Di̇yarbakır Anneleri̇nden Aydan Arslan: “Bi̇z Evlatlarımızı Hdp Ve Pkk İçi̇n Büyütmedi̇k”
Yayınlama: 08.12.2023
A+
A-
Spread the love

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat mücadelesi kararlılıkla devam ediyor.

3 Eylül 2019 tarihinden farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan aileler, bin 558 gündür çocukları için oturma eylemine devam ediyor.

Kızı Aysun’dan 8 yıldır haber almadığını ileri süren Aydan Arslan, evladına geri dönmesi için çağrıda bulundu.

Evladı için 5 yıldır nöbete devam ettiğini belirten Arslan, “5 yıldır burada evlat mücadelemize devam ediyoruz. Kimse bizi görüp duymuyor. Burada sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz. Ne hakları vardı bizim çocuklarımızı götürdüler, buradaki annelerin gözyaşlarını akıttılar. Biz, evlatlarımız HDP ve PKK için büyütmedik. 8 yıldır evladımı benden aldılar. Aysun’umun hasretini 8 yıldır çekiyorum. Kızım, eğer beni görüyorsan dön. Devletimize teslim ol. Oradaki arkadaşlarınla birlikte artık dönün. Size herhangi bir ceza verilmeyecek. Oradakiler sizin gözünüzü korkutuyor. Artık bu hasretimiz bitsin” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.