Di̇ki̇ş Maki̇neleri̇ Gazze İçi̇n Çalıştı

Spread the love

DÜZCE BELEDİYESİ TÜM İMKANLARINI GAZZE’DE İSRAİL’İN ABLUKASI ALTINDA YAŞAM MÜCADELESİ VEREN KADIN VE ÇOCUKLARA İNSANİ YARDIM ULAŞTIRILMASI AMACIYLA SEFERBER EDİYOR. BU DOĞRULTUDA BELMEK ÇATISI ALTINDA ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİREN EĞİTMEN VE KURSİYERLER, 100 TAKIM EŞOFMAN DİKEREK GAZZE’YE GÖNDERİLMESİNİ SAĞLADI.

Di̇ki̇ş Maki̇neleri̇ Gazze İçi̇n Çalıştı
Yayınlama: 12.12.2023
A+
A-
Spread the love

Düzce Belediyesi tüm imkanlarını Gazze’de İsrail’in ablukası altında yaşam mücadelesi veren kadın ve çocuklara insani yardım ulaştırılması amacıyla seferber ediyor. Bu doğrultuda BELMEK çatısı altında çalışma gerçekleştiren eğitmen ve kursiyerler, 100 takım eşofman dikerek Gazze’ye gönderilmesini sağladı.

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında eğitim gören kursiyerler, Gazze’de İsrail’in ablukası altında yaşam mücadelesi veren kadın ve çocuklara insani yardım ulaştırılması amacıyla dikiş makinelerin başına geçerek çalışma gerçekleştirdi.

BELMEK çatısı altında eğitimlerini sürdüren kursiyerler ve kurs eğitmenleri tarafından yapılan çalışmanın ilk etabında, yoğun bir çalışma gerçekleştirilerek 100 takım eşofman dikildi ve Filistin’e gönderildi.

Kursiyerlerin hem malzeme tedariki sağladığı ve hem de el emekleri ile destek verdiği çalışma tüm hızıyla devam edecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.