Di̇cleni̇n Sınavla Öğrenci̇ Alan Tek Ni̇teli̇kli̇ Okulunda 5. Ve 6. Sınıflar İçi̇n Kabul Sınavı Yapıldı

Spread the love

DİYARBAKIR’IN DİCLE İLÇESİNDE SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN TEK NİTELİKLİ OKUL OLAN ŞEHİT BİLAL DİCLE FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU, BÜNYESİNDEKİ ORTAOKUL 5. VE 6. SINIFLAR İÇİN KABUL SINAVI YAPILDI.

Di̇cleni̇n Sınavla Öğrenci̇ Alan Tek Ni̇teli̇kli̇ Okulunda 5. Ve 6. Sınıflar İçi̇n Kabul Sınavı Yapıldı
Yayınlama: 13.06.2023
A+
A-
Spread the love

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde sınavla öğrenci alan tek nitelikli okul olan Şehit Bilal Dicle Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, bünyesindeki ortaokul 5. ve 6. sınıflar için kabul sınavı yapıldı.

Öğretmenler gözetiminde yapılan sınavda öğrencilere kek ve meyve suyu ikram edildi. 30 kontenjanlı 5. sınıf kabul sınavı ile 30 kontenjanlı 6. sınıflara ek yerleştirme sınavlarına 100’ün üzerinde öğrenci katıldı. Sınavlarda başarı gösteren öğrenciler, okula kayıt yaptırmaya hak kazanacak.

Şehit Bilal Dicle Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Osman Özkan, “Dicle’nin sınavla öğrenci kabul eden nitelikli tek okuluyuz. Her geçen gün eğitim öğretim alanında daha iyi hizmetler, daha iyi çalışmalar yapmak için gayret ediyoruz. İlçemizdeki eğitim kalitesini arttırmak için canla başla çalışıyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.