Dhmi̇ni̇n 91. Yıl Dönümü Koca Seyi̇t Havali̇manında Kutlandı

Spread the love

DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ’NİN (DHMİ) 91 KURULUŞ YILDÖNÜMÜ BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE KOCA SEYİT HAVALİMANI’NDA DÜZENLENEN ETKİNLİK İLE KUTLANDI.

Dhmi̇ni̇n 91. Yıl Dönümü Koca Seyi̇t Havali̇manında Kutlandı
Yayınlama: 20.05.2024
A+
A-
Spread the love

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin (DHMİ) 91. kuruluş yıl dönümü Balıkesir’in Edremit ilçesinde Koca Seyit Havalimanı’nda düzenlenen etkinlik ile kutlandı.

DHMİ’nin 91. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’nın terminal binasında bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Havalimanı Müdürü Taner Ödemiş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Daha sonra halk oyunları ekipleri gösterisi yapıldı. Gazi Ali Çakır da kendi yazdığı şiiri okudu. Sonrasında DHMİ’nin 91. Yıl pastası çocuklar ve katılımcılar ile birlikte kesildi. Pasta kesiminden sonra ise aprona çıkan misafirler ARFF Yangın araçlarını ve eğitim uçaklarını yakından tanıma ve inceleme fırsatı buldu. Misafirler daha sonra apronda toplu fotoğraf çektirdi. Havalimanı Müdürü Taner Ödemiş’in engelli genç Muhammet Hayran’a gösterdiği ilgi ise yüzleri gülümsetti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.