Dezenformasyonla Mücadele Merkezi̇ “Suri̇yeli̇lere Vergi̇ Muafi̇yeti̇ Var” İddi̇asını Yalanladı

Spread the love

CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANLIĞI DEZENFORMASYONLA MÜCADELE MERKEZİ (DMM), BİR TELEVİZYON PROGRAMINDA İFADE EDİLEN, SURİYELİLERE VERGİ MUAFİYETİ OLDUĞU VE KDV İLE EMLAK VERGİSİ VERMEDİKLERİNE İLİŞKİN İDDİANIN DOĞRU OLMADIĞINI BİLDİRDİ.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi̇ “Suri̇yeli̇lere Vergi̇ Muafi̇yeti̇ Var” İddi̇asını Yalanladı
Yayınlama: 02.07.2024
A+
A-
Spread the love

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bir televizyon programında öne sürülen, Suriyelilere vergi muafiyeti olduğu ve KDV ile Emlak Vergisi vermediklerine ilişkin iddianın doğru olmadığını bildirdi.

DMM’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “bir televizyon programında ortaya atılan, ’Suriyelilere vergi muafiyeti var. KDV/emlak vergisi vermiyorlar’ iddiasının doğru olmadığı” ifade edildi.

“Türkiye’nin geçici koruması altındaki Suriyeli sığınmacıların vergi konusunda herhangi bir muafiyetleri veya ayrıcalıkları yoktur” bilgisi verilen paylaşımda, ilgili birimler tarafından vergi denetiminin düzenli olarak yapıldığı vurgulandı ve kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar edilmemesi istendi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.