Deri̇ncede Voleybol Şenli̇ği̇

Spread the love

DERİNCE BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ MİNİK ELLER VOLEYBOL ŞENLİĞİ’NDE HEYECANA İKİNCİ HAFTA MÜSABAKALARI İLE DEVAM EDİLDİ.

Deri̇ncede Voleybol Şenli̇ği̇
Yayınlama: 20.06.2023
A+
A-
Spread the love

Derince Belediyesi’nin düzenlediği Minik Eller Voleybol Şenliği’nde heyecana ikinci hafta müsabakaları ile devam edildi.

Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve geçtiğimiz hafta başlayan Minik Eller Voleybol Şenliği 5 takımın kıyasıya mücadelesine sahne oluyor. Körfez G.B., Uluğbey, Derincespor, Yahya Kaptan ve Yenikentspor’un A ve B takımlarının yer aldığı turnuvada müsabakalar Derince Kapalı Spor Salonu’nda oynanıyor. A takımların 2011 ve daha küçük, B takımların ise 2012 ve daha küçük sporculardan oluştuğu turnuvada, müsabakalar 15’er dakikalık 2 set üzerinden oynanıyor. İkinci hafta müsabakalarını takip ederek sporcuların yine yanında olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sportif etkinlikleri her zaman desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.