Derbi heyecanı 5 kıtada yaşanacak

Spread the love

SPOR TOTO SÜPER LİG’DE ŞAMPİYONLUK YARIŞINI YAKINDAN İLGİLENDİREN FENERBAHÇE – GALATASARAY DERBİSİNDE HEYECAN YARIN KADIKÖY’DE YAŞANACAK. DERBİ, BEIN SPORTS’TA 5 KITADA 100’DEN FAZLA ÜLKEDE CANLI OLARAK YAYINLANACAK.

Derbi heyecanı 5 kıtada yaşanacak
Yayınlama: 07.01.2023
A+
A-
Spread the love

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde heyecan yarın Kadıköy’de yaşanacak. Derbi, beIN SPORTS’ta 5 kıtada 100’den fazla ülkede canlı olarak yayınlanacak.

Tüm dünyanın merakla beklediği Fenerbahçe – Galatasaray derbisi, yarın saat 19.00’da beIN SPORTS’ta yayınlanacak. Fenerbahçe – Galatasaray derbisinde 24 stadyum kamerası ile sporseverler müsabakanın her anını doyasına izleyecek. 24 stadyum kamerası ve 1 drone kameranın yanı sıra, 2 motosiklet kamerası ile takımların tesislerden stada gelişine kadar her an canlı yayınlarla futbolseverlere aktarılacak.

Dev derbi 5 kıtada canlı yayınlanacak

Fenerbahçe – Galatasaray derbisi dünya çapında 5 kıtada 100’den fazla ülkede canlı olarak yayınlanacak. Derbi ayrıca Digiturk’ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce yorum seçeneğiyle de seyirciyle buluşacak.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.