Depremde Zarar Gören Otomobi̇llere Change İşlemi̇ Yapan 9 Şüpheli̇ Yakalandı

Spread the love

ŞANLIURFA’DA 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMLERİNDE AĞIR HASAR ALAN ARAÇLARIN ŞASE VE MOTOR NUMARALARINI BAŞKA ARAÇLARA “CHANGE” İŞLEMİ YAPTIKLARI BELİRLENEN 9 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

Depremde Zarar Gören Otomobi̇llere Change İşlemi̇ Yapan 9 Şüpheli̇ Yakalandı
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-
Spread the love

Şanlıurfa’da 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde ağır hasar alan araçların şase ve motor numaralarını başka araçlara “change” işlemi yaptıkları belirlenen 9 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te yaşanan depremlerde enkaz altında kalarak ağır hasar alan otomobillerin, depremzedelerden uygun fiyatlara satın alındıktan sonra hurdaya ayrılmadığı ve yeniden trafikte aktif olduğunun anlaşılması üzerine çalışma başlattı. Ekiplerce yapılan çalışma sonrası 22 aracın şase ve motor numaralarının change yapılarak, 14’ü gümrük kaçağı, 7’sinin hacizli ve 1’inin de gümrük kaçağı araçta kullanıldığı tespit edildi. Eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, M.D. (26), B.D (24), A.K. (26), E.Ö. (26), M.K. (24), F.K. (24) ,M.Y. (36) F.K. (46) ve T.Y. (35) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.