Depremde hayatını kaybedenler için Ahi Evran Üniversitesi’nde mevlit okutuldu

Spread the love

KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ 11 İLİ VURAN DEPREMLERDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ’NDE MEVLİT OKUTULDU.

Depremde hayatını kaybedenler için Ahi Evran Üniversitesi’nde mevlit okutuldu
Yayınlama: 24.02.2023
A+
A-
Spread the love

Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran depremlerde hayatını kaybedenler için Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde mevlit okutuldu.

Üniversitede gerçekleşen mevlit programına Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, akademik ve idari personel, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Mevlit programı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Kahramanmaraş merkezli depremlerde vefat eden öğrenciler, üniversite personeli ve depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için mevlit okutularak dualar edildi.

Yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlar için baş sağlığı dileklerinde bulunan Prof. Dr. Karakaya, yaşanan afetin tüm Türkiye’yi etkilediğini belirterek böyle bir felaketin bir daha yaşanmamasını temenni etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.