Deprem bölgesindeki köpek Kızılay ekiplerinin maskotu oldu

Spread the love

KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMDEN EN ÇOK ETKİLENEN İLLERİN BAŞINDA GELEN HATAY’DA ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDERKEN, DEPREM BÖLGESİNDEKİ BİR KÖPEK KIZILAY EKİPLERİNİN MASKOTU OLDU. ÇALIŞMA YAPAN EKİPLERİN BAŞINDAN BİR AN OLSUN AYRILMAYAN KÖPEĞİN, ENKAZ ALTINDA SAHİBİ OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR.

Deprem bölgesindeki köpek Kızılay ekiplerinin maskotu oldu
Yayınlama: 09.02.2023
A+
A-
Spread the love

Kahramanmaraş merkezli depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay’da arama kurtarma çalışmaları devam ederken, deprem bölgesindeki bir köpek Kızılay ekiplerinin maskotu oldu. Çalışma yapan ekiplerin başından bir an olsun ayrılmayan köpeğin, enkaz altında sahibi olduğu düşünülüyor.

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yerle bir olan binanın enkazında arama kurtarma çalışması yapan Kızılay ekiplerinin binada açtığı delikten içeri girmeye de çalışan köpeğin halleri görenleri şaşırtıyor. Depremin olduğu andan itibaren bölgeden ayrılmayan köpeği, Kızılay ekiplerinin beslediği öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.