Deprem Bölgesi̇nde 40 Derece Sıcakta Yks Heyecanı, Sınava Geç Kalanlar Koşu Maratonunda Ter Döktü

Spread the love

DEPREMİN VURDUĞU HATAY’DA YÜKSEK ÖĞRETİM SINAVI’NIN İLK MARATONU OLAN YKS’YE 52 BİN 928 ADAY KATILDI. SICAKLIĞIN 40 DERECEYİ BULDUĞU HAVADA SINAVA GEÇ KALAN ADAYLAR, KAPILARIN KAPANMASIYLA SINAV MERKEZİNE ALINMADILAR.

Deprem Bölgesi̇nde 40 Derece Sıcakta Yks Heyecanı, Sınava Geç Kalanlar Koşu Maratonunda Ter Döktü
Yayınlama: 08.06.2024
A+
A-
Spread the love

Depremin vurduğu Hatay’da Yüksek Öğretim Sınavı’nın ilk maratonu olan YKS’ye 52 bin 928 aday katıldı.Sınava geç kalan adaylar, kapıların kapanmasıyla sınav merkezine alınmadılar.

Asrın felaketinin ardından ayakta kalmayı başaran betonarme yapılarda YKS sınavının gerçekleştiği Hatay’da adaylar ve aileleri sabahın ilk saatleriyle birlikte okullara akın ettiler. Mustafa Kemal Üniversitesi ve Narlıca Mahallesi’nde bulunan sınav merkezleri çevresinde yoğunluk yaşandı. Saatlerin 10.00’ı göstermesiyle kapılar kapandı ve sınav başladı. Her sınavda olduğu gibi bu sınavda da geç kalan adaylar, sınava alınmadılar. Sınav esnasında hava sıcaklığın 40 dereceyi bulmasıysa adaylara ve kendilerini bekleyen ailelerine ter döktürdü.

Sınava geç kalan bir adayın trafikten dolayı geç kaldığını söyleyerek kısmet diyerek sınav merkezinden geri dönmesiyse dikkat çekti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.