Deni̇zli̇de Yasak Irk Köpekler Uygun Şartlarda Bakılıyor

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN YAPILAN AÇIKLAMADA, SOKAK HAYVANLARI BARINMA VE REHABİLİTASYON MERKEZİ İLE DOĞAL YAŞAM PARKINDA YASAK IRK KÖPEKLERİN UYGUN ŞARTLARDA BAKILDIĞI, HAYVANLARIN STRESE GİRMEMESİ İÇİN GEREKLİ TÜM TEDBİRLERİN ALINDIĞI BELİRTİLDİ.

Deni̇zli̇de Yasak Irk Köpekler Uygun Şartlarda Bakılıyor
resim yükle
Yayınlama: 05.10.2024
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi ile Doğal Yaşam Parkında yasak ırk köpeklerin uygun şartlarda bakıldığı, hayvanların strese girmemesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığı belirtildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinden yapılan konuyla ilgili yapılan açıklamada; Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi ile Doğal Yaşam Parkıyla ilgili son günlerde sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında yer alan iddiaların asılsız olduğu belirtildi. Açıklamada, “Sosyal medya üzerinden bir süredir Denizli Büyükşehir Belediyemize yönelik bir takım asılsız iddialar üzerinden yıpratma ve karalama kampanyası yürütülmektedir. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi, Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde koruma altına alınan yasak ırklı köpeklerin kaldığı bölüm ve sağlıkları hakkında sosyal medya üzerinden gerçeğe ve hukuka aykırı olarak sistemli bir şekilde bilgi kirliliğine sebebiyet verecek şekilde paylaşımlar yapılmaktadır.

resim yükle

Yasak ırklı köpeklerimiz sağlık kontrolleri ve bakım şartlarına uygun olarak bakılmakta ve resmi kurumlar tarafından düzenli olarak kontrol edilerek tüm bilgileri kayıt altına alınmaktadır. Yasak ırklı köpeklerimizin sürekli demir parmaklıklar ardında kalmaması ve strese girmemeleri için personel tarafından günlük olarak bahçeye çıkarılmaktadır.

Söz konusu görüntüler daha önce idaremiz personelleri tarafından suistimal ve karalama amaçlı çekilmiş videolardır. Bu birimlerimizde çalışma disiplinine uymayan personeller tespit edilerek işlerine son verilmiştir. Merkezimizde bulunan yasak ırklı köpeklerin kaldığı alanlar ve öldü olarak gösterilen yasak ırklı köpeğimizi şeffaflık ilkemize dayanarak sizinle paylaşıyor ve bu bölümü görmek isteyen herkesi merkezimize davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.