Deni̇zli̇de Sarp Arazi̇de Başlayan Orman Yangınına Müdahale Sürüyor

DENİZLİ’DE ORMANLIK ALANDA ÖĞLEDEN SONRA BAŞLAYAN YANGINA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE SÜRÜYOR. KARADAN MÜDAHALENİN GÜÇ OLDUĞU ALANDA EKİPLER ALEVLERİ KONTROL ALTINA ALMAK İÇİN CANSİPERANE MÜCADELE EDİYOR.

Deni̇zli̇de Sarp Arazi̇de Başlayan Orman Yangınına Müdahale Sürüyor
resim yükle
Yayınlama: 24.10.2024
A+
A-

Denizli’de ormanlık alanda öğleden sonra başlayan yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Karadan müdahalenin güç olduğu alanda ekipler alevleri kontrol altına almak için cansiperane mücadele ediyor.

Denizli’de Karcı Dağında saat 14.30 sularında saatlerinde ormanlık alanda yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler yangına müdahalede bulundu. Yangının sarp arazide olması ve karadan ulaşımın zorlu olması nedeniyle karadan müdahale yetersiz kaldı. Karadan yapılan ilk müdahalenin ardından bölgeye yangın söndürme helikopteri ve yangın söndürme uçakları sevk edilerek havadan müdahale başladı. Yaklaşık 3 saattir müdahalelerin sürdüğü orman yangını halen devam ediyor. Ekipler zorlu arazi şartlarına rağmen alevleri kontrol altına almak için cansiperane mücadeleye devam ediyor.

resim yükle

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.