Deni̇zli̇ Büyükşehi̇r Halk Oyunları Topluluğu ‘Asrın Zaferi̇ İle Göz Doldurdu

Spread the love

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONSERVATUARI HALK OYUNLARI TOPLULUĞU 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISIYLA MUHTEŞEM BİR GÖSTERİYE İMZA ATTI. “ASRIN ZAFERİ” ADLI DANS TİYATROSU’NA GELENLER UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞADI.

Deni̇zli̇ Büyükşehi̇r Halk Oyunları Topluluğu  ‘Asrın Zaferi̇ İle Göz Doldurdu
Yayınlama: 19.05.2024
A+
A-
Spread the love

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla muhteşem bir gösteriye imza attı. “Asrın Zaferi” adlı Dans Tiyatrosu’na gelenler unutulmaz bir akşam yaşadı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ‘Asrın Zaferi’ adlı muhteşem bir gösteriye imza attı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleştirilen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Başkanvekili Ali Marım, davetliler ve binlerce izleyici katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu eğitmenleri Sinan Tekelioğlu, Mehmet Kaya, Tevfik Soyuçok ve Selen Güven Ergül’ün hazırladığı muhteşem gösteriye gelenler unutulmaz bir akşam yaşadı. Kurtuluş Savaşı’nı anlatan dans tiyatrosunu izleyenler zaman zaman duygusal anlar yaşarken, coşku içerisinde programı takip etti.

Burada bir konuşma gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın önemine değindi. Başkan Çavuşoğlu, “Bugün yüzümüz gülüyor, bu salonda bir aradaysak, kadınımızla erkeğimizle, gencimizle yaşlımızla, Kürt’üyle, Türk’üyle, Çerkez’iyle, Laz’ıyla, Alevi’siyle, Sünni’siyle, sağcısıyla, solcusuyla yan yana oturabiliyorsak, göz göze bakabiliyorsak bunun bir tek kahramanı var; O da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.